Política de privacitat

 

Mònica Faiget Salvadó t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal de les usuàries, que poden ser recavades durant la navegació a través del lloc Web https://assistentvirtual.cat.

En aquest sentit, Mònica Faiget Salvadó garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús d’aquest lloc Web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com de les condicions incloses en l’Avís Legal.

 

Identitat de la responsable

Titular: Mònica Faiget Salvadó.
NIF: 77834895C
Correu electrònic: monica@assistentvirtual.cat
Lloc Web: https://assistentvirtual.cat

 

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, la Titular aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: La Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals, que pot ser per a una o diverses finalitats específiques sobre les quals la Titular informarà la Usuària prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: La Titular sol·licitarà sol les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que les sol·licita.
 • Principi de limitació del termini de conservació: La Titular mantindrà les dades personals recavades durant el temps estrictament necessari per a la finalitat o les finalitats del tractament. La Titular informarà la Usuària del termini de conservació corresponent segons la finalitat.En el cas de subscripcions, la Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals recavades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estiguin garantides. La Titular pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades de les seves Usuàries per part de terceres persones.

 

Obtenció de dades personals

Per navegar per https://assistentvirtual.cat no és necessari que facilitis cap dada personal.
Els casos en els quals sí que proporciones les teves dades personals són en contactar a través del formulari de contacte o enviar un correu electrònic.

 

Drets

La Titular t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
 • Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-te al tractament.

No pots exercir el dret a la portabilitat de les dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i, per tant, ha de ser exercit directament per la interessada, sol·licitant-ho directament a la Titular, el que significa que qualsevol clienta, subscriptora o col·laboradora que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se a Mònica Faiget Salvadó i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar la rectificació d’aquestes, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers de la Titular.

Per exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, has d’enviar un correu electrònic a monica@assistentvirtual.cat adjuntant una prova vàlida en dret, com una fotocòpia del DNI o equivalent.

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que t’incumbeixen infringeix el Reglament.

 

Finalitat del tractament de dades personals

Quan et connectes al lloc Web per emplenar el formulari de contacte, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual la responsable és Mònica Faiget Salvadó. Aquesta informació inclou dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, dones el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — SW Hosting — sol com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part de la Titular és diferent segons el sistema de captura d’informació. En aquest lloc web, únicament es fa mitjançant Formularis de contacte, en què la Titular sol·licita dades personals com: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça de lloc Web amb la finalitat de respondre a les consultes de les Usuàries. Mònica Faiget Salvadó utilitza aquestes dades per donar resposta a missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que poden tenir les Usuàries relatives a la informació inclosa en el lloc Web, el tractament de les dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el lloc Web, així com qualsevol altra consulta que la Usuària pugui tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc Web.

Existeixen altres finalitats per les quals la Titular tracta dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions recollides en l’Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a aquest lloc Web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per sostenir i millorar els serveis que ofereix aquest lloc Web.
 • Per analitzar la navegació de les usuàries. La Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de galetes que es descarreguen en l’ordinador de la Usuària quan navega pel lloc Web les característiques i finalitat de les quals es detallen en la Política de Galetes.

 

Seguretat de les dades personals

Per a protegir les teves dades personals, la Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millores pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció.

El lloc Web està allotjat a SW Hosting. La seguretat de les dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per fer-ho. Pots consultar la seva política de privacitat per obtenir més informació.

Mònica Faiget Salvadó informa la Usuària que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, excepte quan aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb una encarregada de tractament. En aquest últim cas, sol es durà a terme la cessió de dades al tercer quan Mònica Faiget Salvadó disposi del consentiment exprés de la Usuària.

Tanmateix, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment a la Usuària, informant-la sobre la identitat de la col·laboradora i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

 

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc Web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si hagueres visitat l’altra web.

Aquests llocs Web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

 

Política de Galetes

Perquè aquest lloc Web funcioni correctament necessita utilitzar galetes, que és una informació que s’emmagatzema en el teu navegador web.

A la pàgina Política de Galetes pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les galetes.

 

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.

Per contactar amb la Titular, subscriure’t a un butlletí o realitzar comentaris en aquest lloc Web, has d’acceptar la present Política de Privacitat.

 

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta la Titular són: Dades identificatives.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

 

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcionis a la Titular es conservaran fins que sol·licitis la seva supressió.

 

Destinació de les dades personals

Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware amb l’oficina principal ubicada a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estats Units («Google»).

Google Analytics utilitza «galetes», que són arxius de text ubicats en el teu ordinador, per ajudar a la Titular a analitzar l’ús que fan les Usuàries del lloc Web. La informació que genera la galeta sobre l’ús del lloc Web (incloent-hi l’adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.

Més informació a: https://analytics.google.com
A la pàgina de Política de privacitat de Google s’explica com Google gestiona la privacitat pel que fa a l’ús de les galetes i altra informació.

També pots veure una llista dels tipus de galetes que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de les galetes publicitàries.

 

Navegació Web

En navegar per https://assistentvirtual.cat es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar-te.

El lloc Web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers: Google Analytics.

La Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per a recopilar informació demogràfica.

La Titular no es fa responsable del tractament de les dades personals que realitzen les pàgines web a les quals puguis accedir a través dels diferents enllaços que conté el lloc Web.

 

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et compromets a què les dades facilitades a la Titular siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com Usuària del lloc Web ets l’única responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al lloc Web, exonerant a Mònica Faiget Salvadó de qualsevol responsabilitat al respecte.

 

Acceptació i consentiment

Com Usuària del lloc Web declares haver sigut informada de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consents el tractament de les mateixes per part de Mònica Faiget Salvadó en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

 

Revocabilitat

Per exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició has d’enviar un correu electrònic a monica@assistentvirtual.cat juntament amb la prova vàlida en dret, com una fotocòpia del DNI o equivalent.

L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que Mònica Faiget Salvadó estigui obligada a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

 

Canvis en la Política de Privacitat

La Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.