Avís Legal

 

Identificació i Titularitat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, la Titular exposa les seves dades identificatives.

 

Finalitat

La finalitat del lloc web https://assistentvirtual.cat és Servei d’assistència virtual i gestió de projectes en negocis en línia.

 

Condicions d’ús

La utilització del lloc web t’atorga la condició d’Usuària i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses a les pàgines:

Si no estàs conforme amb aquestes clàusules i condicions t’abstindràs d’utilitzar aquest lloc web.

L’accés a aquest lloc web no suposa l’inici d’una relació comercial amb Mònica Faiget Salvadó.

A través d’aquest lloc web, la Titular et facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que la Titular ha publicat a Internet.

A tal efecte, t’obligues i et compromets a NO utilitzar els continguts del lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de terceres persones, o que de qualsevol forma puguin malmetre, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propi o contractat per Mònica Faiget Salvadó, d’altres Usuàries o de qualsevol Usuària d’Internet.

 

Mesures de seguretat

Les dades personals que facilites a la Titular poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva a Mònica Faiget Salvadó, que assumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en aquestes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

Tanmateix, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant, la Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (software i hardware) de la Usuària o en els seus documents electrònics i arxius continguts en aquests, encara que la Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

 

Tractament de dades personals

Pots consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull la Titular a la pàgina de Política de Privacitat.

 

Continguts

La Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos en el lloc web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, la Titular no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada.

Mònica Faiget Salvadó declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d’aquest lloc web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics o missatges que, en general, afectin o violin drets de la Titular o de terceres persones.

Els continguts de https://assistentvirtual.cat tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància podran utilitzar-se ni considerar-se com una oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per a fer qualsevol altra operació, excepte que així s’indiqui expressament.

Mònica Faiget Salvadó es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de https://assistentvirtual.cat, els vincles o la informació obtinguda a través del lloc web, sense necessitat de previ avís.

Mònica Faiget Salvadó no és responsable dels danys i perjudicis que puguin derivar-se de la utilització de la informació del lloc web.

 

Política de Galetes

A la pàgina Política de Galetes pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les galetes.

 

Enllaços a altres llocs web

La Titular pot proporcionar-te accés a llocs web de terceres persones mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar-te sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet en les quals podràs ampliar les dades oferides en el lloc web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè visitis les pàgines web de destí, que estan fora del control de la Titular, i per això Mònica Faiget Salvadó no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtinguis en seguir els enllaços.

Així mateix, Mònica Faiget Salvadó no respon dels enllaços ubicats en els llocs web vinculats als quals et proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Mònica Faiget Salvadó i la propietària del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de la Titular dels seus continguts o serveis.

Si accedeixes a un lloc web extern des d’un enllaç que trobis a https://assistentvirtual.cat hauràs de llegir la política de privacitat de l’altre lloc web que pugui ser diferent de la d’aquest lloc web.

 

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit de Mònica Faiget Salvadó.

 

Limitació de responsabilitat

Mònica Faiget Salvadó declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la seva causa.

Així mateix, la Titular no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals de flux elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que et pugui ser causat per causes alienes a la Titular.

Abans de prendre decisions o accions d’acord amb la informació inclosa en el lloc web, la Titular et recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

 

Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

 

Contacte

En cas que tinguis qualsevol dubte sobre aquestes condicions legals o vulguis realitzar qualsevol comentari sobre aquest lloc web, pots enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça monica@assistentvirtual.cat.